Tervetuloa uusi lukuvuosi ja uudet fuksit!

Tutorit

Uusi lukuvuosi alkaa ja Sane heräilee kesälomiltaan. Tänään tarjoutuu ensimmäinen mahdollisuus tavata auringossa päivettyneitä sanelaisia, sillä olemme mukana avajaismessuilla Agoralla klo 9.30-16.00. Meidät löytää kotoisan Sturm und Drangin teltan suojista, kuten jo useampana vuonna. Pisteestämme löytyy esimerkiksi pientä makeaa ja mahdollisuus ostaa Sanen haalarimerkkejä.

Odotamme myös jo malttamattomina uusien fuksien tapaamista ja olemme innoissamme, että pääsemme näkemään teidät syksyn ensimmäisessä kokouksessa keskiviikkona 9.9. Kokouksessa pääsette tutustumaan Sanen toimintaan ja hallituslaisiin.  – Emme pure ja pyrimme muutenkin pitämään kokouksen rentona. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus saunoa sekä viettää rentoa iltaa hyvässä porukassa. Lisätietoa illasta löytyy tapahtumakalenterin sivulta.

Tervetuloa kaikille, intoa uudelle lukuvuodelle ja ihanaa, kun olemme kaikki täällä!

[ezcol_1half]

Kuva, jonka Sane (@sanejkl) julkaisi

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Kuva, jonka Sane (@sanejkl) julkaisi

[/ezcol_1half_end]