InSane

InSane on Sane ry:n ainejärjestölehti, joka on perustettu vuonna 2002. InSane sisältää monipuolisesti erilaisia juttuja opiskelijaelämästä ja sen ulkopuolelta. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: keväisin ja syksyisin. Kevään lehti julkaistaan sekä painettuna että verkossa, syksyn lehti pelkästään verkossa. Lehden tekemiseen voivat osallistua kaikki innokkaat sanelaiset. Juttuideoita ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen insane(a)sanery.org. InSanen päätoimittajien nimet ja tehtäväkuvaus löytyvät Järjestö-sivun alta.

Tästä uusimpaan numeroon

Lehtiarkisto

InSanet ovat luettavissa pdf-tiedostoina vuodesta 2002 eteenpäin ja verkkoversioina  vuodesta 2012 eteenpäin. Keväällä julkaistu lehti päivitetään arkistoon samalla, kun syksyn lehti ilmestyy.

» Siirry julkaisuarkistoon (2002 -)

» Siirry lehtiarkistoon (2012 -)InSane

InSane

Mainosyhteistyö

InSane sisältää juttuja yliopistoelämästä ja sen reunoilta. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa: kevään lehti ilmestyy painettuna ja verkossa, syksyn lehti pelkästään verkkojulkaisuna. Kevään lehti myös lähetetään kesän aikana uusille opiskelijoillemme. Lehteen myydään takakansimainoksia, koko sisäsivun mainoksia, puolen sivun mainoksia ja 1/4 sivun kokoisia mainoksia. Myös pienemmät mainokset sekä yrityshaastattelut ovat mahdollisia vaihtoehtoja.