Sanelma

Tervetuloa Sanelmaan!

Täältä voit lukea sanelaisten kirjoittamia juttuja suomen kielen opiskelusta ja opiskelijaelämästä Jyväskylän yliopistossa. Blogin kautta pääset mukaan muun muassa Sanen järjestämiin tapahtumiin sekä vaihtoon eri puolille maailmaa. Myös työelämä on läsnä blogissa – kokemuksia korkeakouluharjoitteluista ja tarinoita alumnien urapoluista on siis luvassa!

Sanelman julkaisut jakaantuvat erilaisiin juttusarjoihin, jotka löytyvät sivun oikeasta laidasta. Juttusarjojen alapuolelta löytyy myös avainsanalista, jonka avulla löydät juuri sinua kiinnostavimmat tekstit!

Haluatko kirjoittaa Sanelmaan?

Sanelmaan voivat kirjoittaa kaikki sanelaiset ja sanenmieliset. Valmiista juttusarjoista ja avainsanalistasta voi etsiä inspiraatiota tai kysyä ideoita InSanen päätoimittajilta (insane@sanery.org.). Ajan myötä Sanelmasta toivottavasti kehkeytyy meidän kaikkien yhteinen julkaisukanava, johon kirjoittamisesta on varmasti hyötyä myös työelämässä!

<null>

<null>

Uusimmat jutut:

 • Sanen ja Corpuksen vabu alkoi rillailun merkeissä! (25.4.2022)

 • Terveisiä hallituksen kokouksesta! (21.1.2022)

  Hei rakkaat sanelaiset! Ensimmäisistä kouluviikoista on nyt selvitty, ja hallitus on palannut virallisesti sorvin ääreen!Hallituksen ensimmäisessä kokouksessa käsiteltiin muun muassa vujujen ajankohtaa sekä sektorien kuulumisia. Tsemppiä kaikille talveen ja opiskeluihin 
  + Read More

 • Sanen aktiivit esittäytyivät fukseille (14.9.2021)

  Esittelyillassa fuksit pääsivät myös sovittamaan haalareita. Tiistai-iltana 14. syyskuuta Sanen aktiivit ja uudet opiskelijat kokoontuivat Seminaarinmäellä Fennicumin pihassa ja muodostivat siinä suuren ringin. Uudet ja vanhat kohtasivat, kun kaikki pääsivät
  + Read More