Haalarimerkit

Merkkivastaavat myyvät Sanen haalarimerkkejä. Merkkejä voi ostaa kahdella tavalla:

1. Merkkimyynnit

 • Jyväskylässä oleville kätevin tapa saada Sanen merkkejä
 • Toimi näin:
  • Tarkista lähimpien merkkimyyntien ajankohdat ja myyntipaikat tapahtumakalenterista avainsanalla ”merkkimyynti.”
  • Ihaile Sanen merkkejä myyntipisteessä ja valitse haluamasi yksilöt.
  • Osto paikan päältä ja maksu käteisellä. (Sane ry:n jäsenet voivat sopia maksutavaksi tilisiirron merkkivastaavien kanssa.)

2. Tilaus verkosta (suuremmat määrät)

 • Merkkien tilaus kauemmas
 • Tarkoitettu ensisijaisesti vähintään 10 euron tilauksille. Tilauksesta voi sopia tarkemmin sähköpostilla.
 • Postituslisä 1,60 €
 • Toimi näin:
  • Valitse haluamasi merkit.
  • Ota merkkivastaaviin yhteys sähköpostiosoitteella merkit(a)sanery.org. Ilmoita viestissäsi haluamiesi merkkien nimet (näkyvät tällä sivulla) sekä kunkin merkin kappalemäärä. Lisää viestiin nimesi ja osoitteesi merkkien postitusta varten.
  • Merkit maksetaan Sanen tilille tilisiirrolla (FI32 1045 3000 1915 01, viitenumero 1122).

Sanen merkit

Tällä sivulla esitellään Sanen omat merkit. Omien merkkiensä lisäksi Sane myy myös muiden suomen kielen ainejärjestöjen haalarimerkkejä. Tarkista kulloinenkin merkkitilanne merkkivastaavilta tai tutustu valikoimaan merkkimyynneissä.

Merkkien hinnat on kerrottu merkin nimen yhteydessä.
Huom! 3,5 € merkkejä saa hintaan 3 €/kpl, kun merkkejä ostaa kaksi tai useamman. (2 kpl = 6 €, 3 kpl = 9 € jne.)

Päissämme selvää suomea - 2,5 €
Päissämme selvää suomea

Sanen perinteisin merkki. Suomen opiskelijoille suomen kieli on tietysti selvää – kummaa vain, kun joskus käy kuitenkin niin, että se osaaminen jää vain päänsisäiseksi.  Toisaalta puhutun suomen selkeys lienee tuttu ilmiö myös useille muiden alojen opiskelijoille erilaisista riennoista…

Fennicummitus - 3,5 €

Fennicummitus

Se näyttää Suomelta, sillä on väiski päässä ja se on pelottava. Onko se kuka tahansa yössä viilettävä opiskelija valkoisena kuin lakana? Vai onko se Fennicummitus, joka asuu tarinan mukaan Jyväskylän Fennicumissa (Ks. InSane 2/2012)? Siinä on suomalaisuutta, siinä on kummitusta – BÖÖ!

Munkin hilloa saa nuolla - 3,5 €

Munkin hilloa saa nuollaMunkki on hyvää. Hillo on hyvää. Munkin hillo on hyvää. Se, joka väitti, että tässä merkissä on kielellisesti jotain epäilyttävää, on luultavasti erehtynyt.

InSane - 3 €

InSane

Sinulle, joka olet InSane! Voit olla inessä Sanessa, pidät Sanen meiningeistä, toiminnasta tai olet ajatustasolla mesissä. Voit myös olla intohimoinen ainejärjestölehtemme InSanen fani, entinen/nykyinen/tuleva toimittaja tai muuten vain insane. Merkki, jolla on niin monta mahdollista merkitystä that I’m going insane!

Kielen huolto ajo sallittu - 3 €

Kielen huolto ajo sallittuMerkki niille, joiden teksti virheineen näyttää samalta kuin merkissä ja jotka haluavat jonkun huoltamaan tekstinsä. Tai merkki niille, joita ärsyttää nähdä virheitä tekstissä ja jotka toivovat muidenkin ymmärtävän, että kielenhuolto on sallittu.

Pedakoomiset perusopinnot - 3 €

Pedakoomiset perusopinnot

Niin se opintokokonaisuus… Oliko se nyt pedagogiset perusopinnot vaiko pedakoomiset? Kyseiset opinnot käyneet tietänee.

IskiViski- 3,5 €

Vuoden 2016 haalarimerkkikilpailun voittaja! Tämän merkin oikea merkitys aukenee vain suomen kielen opintoja tehneille, mutta merkki tuottanee iloa myös muiden aineiden opiskelijoille!

Humanisti tienaamassa - 3,5 €

Vuoden 2016 haalarimerkkikilpailun satoa!

Sirius - 3,5 €

SIRIUKSIA ON JÄLLEEN SAATAVILLA!

Sanen uutuusmerkki vuodelta 2015. Kielen kaksoismerkityksiä vaihteeksi lontoon kielellä. Merkissä on Sirius Black ja teksti ”You can’t be Sirius”.