Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sanen luontoretki

15 syyskuun, 2020 @ 17:00 - 19:00

Vallitsevien olosuhteiden takia emme järjestä tänä syksynä perinteistä fuksifutista, jossa uudet ja vanhat mittelevät paremmuudestaan. Sen sijaan lähdemme luontoretkelle Laajavuoren luontopolulle ja kisailemme siellä. Kaikki opintovuodesta riippumatta ovat siis tervetulleita mukaan!
Tapaamme tiistaina 15.9. klo 17 Laajavuoren laskettelukeskuksen hiekkaparkkipaikalla, josta lähdemme yhdessä polulle. Reitin pituus on n. 4 km, mutta noin puolimatkassa olevalta laavulta pääsee oikoreittiä takaisin parkkipaikalle.
Mukaan tarvitset metsäpolulla kävelemiseen sopivat kengät, säänmukaisen vaatetuksen ja iloista retkimieltä. Halutessasi voit ottaa mukaan eväitä – huomioi kuitenkin, että nuotiomahdollisuutta ei välttämättä ole (ellei joku ole jättänyt laavulle polttopuita). Säävaraus: pieni tihkusade ei retkeilyä haittaa, mutta rankkasateella jäämme kotiin.
Laajavuoren laskettelukeskukselle pääsee näppärästi pyörällä tai keskustasta bussilinjalla 25. Tarkempaa tietoa retkikohteesta (mm. kartta): https://www.jyvaskyla.fi/ymparisto/luontoretkeily/luontopolut/laajavuoren-luontopolku
Sanen liikuntavastaaviin saat yhteyden sähköpostitse: liikunta(ät)sanery.org
Tulethan paikalle vain terveenä! Pidetään yhdessä huolta itsemme ja toistemme turvallisuudesta. Tapahtuma ei ole esteetön.
MITÄ? Luontoretki, jonka aikana leikkimielisesti kisaillaan
MISSÄ? Laajavuoren luontopolku n. 4 km, tavataan laskettelukeskuksen parkkipaikalla
MILLOIN? tiistaina 15.9. klo 17
MITÄ MUKAAN? Metsään sopivat jalkineet ja vaatteet, halutessasi eväitä
MIKSI? Koska jollain tavallahan fuksien ja vanhojen on kisailtava – tehdään se siis turvallisesti luonnon helmassa

Tiedot

Päivämäärä:
15 syyskuun, 2020
Aika:
17:00 - 19:00