Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sanen ja Viiton maailmanlopun fuksiaiset

23 syyskuun, 2020 @ 17:30 - 23:30

Maailmanloppu on tulossa ja siitä selvitäksesi sinun on suoriuduttava fuksiaisrasteista. Pukeudu siis maailmanlopun tunnelmaan; minkälaisilla varusteilla aiot selvitä maailmanlopusta tai miltä näytät, kun se tapahtuu. Ota myös mukaasi esine, jota tarvitset lopun alun kynnyksellä. Pukeutumisessa saa käyttää omaa mielikuvitusta ja panostaa oman mielensä mukaan. Pidä mielessä, että illan lopussa paras asu palkitaan.
Fuksiaisissa suoritetaan ympäri Jyväskylän keskustaa sijoitettuja tehtävärasteja joukkueittain. Suoritukset pisteytetään ja lisäpisteitä rasteilla voi saada lahjomalla rastinpitäjiä. Illan lopussa parhaiten pärjännyt joukkue palkitaan. Maailmanlopun jälkeen jatkat opiskelijamaailmaan selviytyjänä.
Huomioithan tapahtumassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Paikalla on Sanen puolesta käsidesiä. Tarvittaessa huomioithan hygienian myös lahjuksissa (rastinpitäjillä on mukana omat mukit).
Tapahtuman yhdenvertaisuusvastaavana toimii Sanen osalta Aino Taskinen (aetaskis(a)student.jyu.fi), ja Viiton osalta Pia Vuorenmaa (piamarvu(a)student.jyu.fi). Heihin voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti tapahtumaan liittyvien kysymysten kanssa.
MITÄ: Sanen ja Viiton fuksiaiset
MISSÄ: Lähtö Fennicumin edestä
MILLOIN: keskiviikkona 23.9. Klo 17.30→
MITÄ MUKAAN: Teeman mukainen pukeutuminen ja selviytymisesine. Lisäksi halutessasi lahjukset ja OPM 😊 oma pullo mukaan)
MIKSI: Koska fuksiaiset kuuluu olennaisesti fuksivuoteen!

Tiedot

Päivämäärä:
23 syyskuun, 2020
Aika:
17:30 - 23:30