Loading Events

« All Events

Fuksisitsit 4.10.

4 lokakuun @ 18:00

On aika palata ajassa taaksepäin lapsuuteen – tervetuloa niin fuksit kuin vanhemmatkin opiskelijat Sanen fuksisitseille! Sitsien teemana toimii lastenkutsut. Päästä sisäinen lapsesi irti ja anna teeman näkyä sitsiasussasi. Muista, että pukeutumisessa saa käyttää luovuutta!
Mutta hei hetkinen, mitkä ihmeen ”Sitsit?”
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään ja juodaan, lauletaan juomalauluja, pidetään puheenvuoroja sekä seurataan ohjelmaa.  Sitseillä on yleensä myös jokin aihe tai teema, jonka mukaan sitsaajien tulee pukeutua. Sitsien vetäjinä toimivat toastmasterit, jotka ohjaavat sitsikansan juhlan läpi. Sitseillä on olemassa omia sääntöjä ja toimintatapoja esim. puheenvuoron pyytämiseen, mutta säännöt kerrotaan sitsien alussa.
Ilmoittautuminen aukeaa Kide.appissa tiistaina 19.9. klo 12. Huomioithan, että myynnissä on omat lippukapasiteetit fukseille ja muille Sanelaisille. Tällä tavoin tahdomme varmistaa, että jokainen halukas fuksi pääsee varmasti sitsaamaan! Mikäli fuksien lippukannasta jää lippuja yli, siirtyvät ne yleiseen kantaan perjantaina 22.9. klo 12. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 29.9. klo 23.59.
Sitsilippuun sisältyy puolikas pizza (vegaaninen tai kasvis, tarkemmat tiedot täytteistä Kide.appissa), kaksi shottia (alkoholillinen tai holiton) sekä tapsojen suunnittelema iki-ihana haalarimerkki.
Sitseillä on paikalla yhdenvertaisuusvastaava, joka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Jokainen sitsaaja sitoutuu noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Boombox on tilana aavistuksen esteellinen painavien ovien ja korkeiden kynnysten vuoksi. Tarkemmat esteettömyystiedot löytyvät yliopiston sivuilta.
Linkki Kide.app-tapahtumaan:
Mitä? Sanen fuksisitsit teemalla lastenkutsut
Milloin? 4.10. klo 18
Missä? Boomboxissa, Musicalla (Seminaarinmäki 15)
Mitä mukaan? Teeman mukainen asu ja OPM*
Mitä maksaa? 11€

*OPM= oma pullo mukaan

Details

Date:
4 lokakuun
Time:
18:00