Sanen aktiivit esittäytyivät fukseille (14.9.2021)

Esittelyillassa fuksit pääsivät myös sovittamaan haalareita.

Tiistai-iltana 14. syyskuuta Sanen aktiivit ja uudet opiskelijat kokoontuivat Seminaarinmäellä Fennicumin pihassa ja muodostivat siinä suuren ringin. Uudet ja vanhat kohtasivat, kun kaikki pääsivät esittäytymään toisilleen. Aktiivit myös kertoivat omista ainejärjestön toimialueistaan, jotta ne tulivat tutummiksi fukseille.

Esittelykierroksen jälkeen fuksit pääsivät sovittamaan haalareita pieninä ryhminä ja tekemään haalaritilauksen. Koska ilta oli viileä, sovitus tapahtui sisätiloissa. Iloinen puheensorina täytti Fennicumin alakerran, kun uudet sanelaiset pohtivat ja mallailivat, mikä haalarikoko olisi itselle sopivin.

Sovituksen yhteydessä aktiivit myös tarjosivat fukseille mahdollisuuden ostaa haalarimerkkejä. Merkit kiinnostivatkin opiskelijoita niin paljon, että osa mukaan varatuista merkeistä pääsi jopa loppumaan kesken. Onneksi kukin voi ostaa niitä lisää myöhemminkin. Selvää on, että fuksien uusiin haalareihin ommellaan paljon Sanen merkkejä.

Eveliina Lehtola

Fuksit (edessä) ja aktiivit kerääntyivät Fennicumin eteen.