Sanen ja Viiton fuksiaisia vietettiin maailmanlopun tunnelmissa

Sanen ja Viiton yhteisiä maailmanlopun fuksiaisia vietettiin lämpimässä syysillassa keskiviikkona 23.9. Fukseja tapahtumaan osallistui reilut parikymmentä, joten kenenkään ei tarvinnut selviytyä maailmanlopusta yksin. 

Rasteilla muun muassa etsittiin selviytymisvälineitä, rustailtiin maailmanlopun runoja ja esitettiin pantomiimeja. Kuuluipa iltaan myös rastinpitäjien lahjomista ja fuksilaulun mahtipontista (huuto)laulamista. 


“Fuksiaisissa oli superhauskaa. Rastit olivat monipuolisia ja kivoja, mutta hauskinta oli pukeutuminen. Fuksilaulu soi päässä koko loppuviikon!”

Vuoden 2020 fuksi

Illan pimetessä etsiydyttiin Harjulle, jossa paljastettiin fuksiaisten voittajat. Ryhmäkisan voitti Aika laiskat eepokset -ryhmä ja parhaasta asusta palkittiin Amanda, joka oli pukeutunut ruttotohtoriksi. Lopuksi fuksit pääsivät lausumaan fennistivalan ja täten virallistamaan fennistiytensä. Mukavaa oli!

Perinteinen fuksiaiskuva Fennicumin edessä