Alkuvuoden kuulumisia

Sanen aktiivien kuvat ja yhteystiedot ovat päivitetty verkkosivuille. Löydät ne tämän linkin takaa.

Kannustamme jäseniämme, mahdollisia yhteistyötahojamme ja ihan ketä vaan ottamaan reilusti yhteyttä aktiiveihimme. Toimimme Sanessa teidän hyväksenne, ja mikä olisikaan parempaa kuin saada teiltä suoria toiveita (esimerkiksi tapahtumista) ja toteuttaa niitä!

Hyvä esimerkki jäsenistön vaikuttamisesta Sanen toimintaan oli se, kun eräs jäsenemme viime syksynä ehdotti Sanelle Facebookin Messengerin kautta, että olisi kiva saada Teerenpelistä yritysyhteisötyöpaikka. Hallitus käsitteli tämän pyynnön kokouksessa, ja ei mennyt kauaakaan, kun sopimus oli jo allekirjoitettu.

Muistaakahan Teerenpelin ja muutaman muun paikan yhteistyökuviot, sillä Sane- tai Kivi-tarralla saatte rahanarvoisia etuja. Tarrojen suomat edut löydät täältä.

Ihanaa alkuvuotta kaikille – nähdään tiistaina 20.2. Sanen kokouksessa Viisasten Kivessä!