Sanen menestys verenluovutuksessa ja ympäristökilpailussa

Sane on ollut menestyksekäs vuonna 2016 verenluovutuksessa ja ympäristökilpailussa. Sanelaiset luovuttivat verta vuoden aikana vähintään 20 kertaa, joten Sane ansaitsi Punaisen Ristin Veripalvelulta hopeisen vuosikunniakirjan! Muistakaahan jatkossakin mainita kuuluvanne Sanen VeriRyhmään luovuttaessanne verta. Mainio tilaisuus verenluovutukseen on esimerkiksi maanantaina 20.3., jolloin Sanen sopo-kaksikko Kiia ja Marjaana kannustavat sanelaisia hyvään tekoon.

Lisäksi Sane tuli kolmanneksi JYYn ympäristövaliokunnan järjestämässä ympäristökilpailussa. Sane sai kilpailussa pisteitä 74/100. Sanen ympäristöystävällisyys näkyy muun muassa siinä, että kokouksiin ei enää tulosteta paperisia esityslistoja. Jatkossa kokouksiin myös tulee tuoda oma muki, jos halajaa Sanen kustantamaa juotavaa.