Uudet aktiivit valitaan marraskuussa

Uudet Sane-aktiivit valitaan alle kahden viikon kuluttua, 16.11. syyskokouksessa Opinkiven saunalla. Syyskokouksen lähestyessä voit tutustua vastuualueisiin useilla eri tavoilla.

Vastuualueisiin voit tutustua seuraavilla tavoilla:

  1. Tule tänään 18.00 alkavaan Fiinit viinit -tilaisuuteen Lyhtyyn
  2. Ota Sane seurantaan Instassa. Tämän vuoden aktiivit päivittävät sisältöä seuraavan kahden viikon ajan noin joka toinen päivä. Päivitykset näkyvät myös sinulle, joka et ole Instassa (https://www.instagram.com/sanejkl/)
  3. Hanki käsiisi Sanen vuosi 2016 -vihkonen. Se julkaistaan tänään Fiinit viinit -tilaisuudessa ja sitä voi lueskella myös Sanen pikkujouluissa. Huomisesta eteenpäin löydät vihkosen sähköisenä verkkosivuilta.
  4. Lue pestien kuvaukset verkkosivuilta (hallitus ja sektorivastaavat). Verkkosivuilta löydät myös aktiivien yhteystiedot, joten jos haluat kysyä jotain, mitä emme itse tajua kertoa, ota yhteyttä. Myös ihan livenä saa repiä hihasta.

Toivottavasti inspiroidut pyrkimään johonkin vastuualueeseen.

Tutustu Sanen vuosi 2016-vihkoseen