Verkkosivuille fukseille suunnattu osio

Sanen fuksit 2015 Fennicumin edessä.

Sane on julkaissut verkkosivuilla fukseille suunnatun osion. Osion tarkoituksena on antaa Sanessa aloittavalle opiskelijalle jotain kättä pidempää, sillä fuksina kaikki yliopistoelämään liittyvä on kovin uutta ja hämmentävää. Tätä hämmennystä pahentaa se, että tarvittava tieto tuntuu olevan hajallaan eri lähteissä ja ympäristöissä. Sanen luoma Fukseille -osio pyrkii vetämään yhteen tätä hajallaan olevaa tietoa ja opastamaan oikeiden lähteiden äärelle.

Fukseille-osion on tuottanut kirjoitustiimi, jonka jäsenet koottiin Sanen sähköpostilistan kautta. Sivuihin liittyvät kehitysideat ja korjaukset voi postittaa osoitteeseen tiedottaja(a)sanery.org.

Tämän viestin myötä Sane jää kesälomalle. Hyvää kesää ja nähdään syksyllä!