Syyskokous lähestyy – katso vihkonen Sanen vuodesta 2015!

Sanen syyskokous ja samalla uusien aktiivien valinta lähestyy, joten julkaisemme vihkosen Sanen vastuualueista sekä saavutuksista vuonna 2015. Vihkonen kertoo, mitä vastuualueita Sanessa on tarjolla ja mitä tämän vuoden aktiivit ovat muun muassa tehneet.

Sanen syyskokous järjestetään 18.11.2015, eli viikon päästä keskiviikkona. Kokouksessa valitaan Sanen aktiivit vuodelle 2016.

Kokousta silmällä pitäen julkaisemme ”Sane ry:n aktiivit 2015 – Suurimmat saavutukset” -vihkosen. Vihkosesta voit saada lyhyen kokonaiskuvan Sanen toiminnasta. Voit esimerkiksi pyrkiä hahmottamaan paremmin, mitä tarkoittaa aktiivit, hallituslaiset ja sektorivastaavat, mitä vastuualueita Sanessa on olemassa ja mitä tämän vuoden aktiivit ovat puuhastelleet.

Jos Sanen aktiiviksi lähteminen kiinnostaa, vihkoseen tutustuminen ei ole pakollista, vaan se on tarkoitettu apuvälineeksi, jos haluat tutustua Sanen toimintaan ja vastuualueisiin paremmin jo ennen vuosikokousta. Ilman taustatietojakin pystyt hyppäämään mukaan, sillä kaikkiin vastuualueisiin saa perehdytyksen edelliseltä vastaavalta. Tärkeintä on innostus toimia järjestössä!

Inspiroidu vihkosesta ja tule vuosikokoukseen hakemaan kiinnostavaa vastuualuetta tai vaikuttamaan, kuka tulee valituksi!

Vihkoseen pääset tutustumaan klikkaamalla oheista kuvaa.