Muistithan, että Sanella on VeriRyhmä?

Sane ry on perustanut Veripalveluun oman VeriRyhmän vuonna 2014. VeriRyhmä-toiminnan takana on auttamisenhalu ja halu madaltaa kynnystä verenluovutukseen. Mukavalla porukalla on mukavampi lähteä luovuttamaan, vai mitä? Ryhmässä ei tarvitse jännittää ja voit tulla mukaan toimintaan milloin tahansa.

Lisäksi rekisteröityneenä VeriRyhmänä voimme ansaita palkintoja kerryttämällä ryhmälle luovutuskertoja. Jo ensimmäisenä mukanaolo vuotenamme meille myönnettiin kunniakirja vähintään 10 luovutuksen merkiksi, ja nyt vuonna 2015 tavoitteenamme on ansaita hopeinen kunniakirja (vähintään 20 luovutusta).

Tällä hetkellä Sanen VeriRyhmä on VIIDEN (5) luovutuksen päässä hopeisen kunniakirjan saavuttamisesta! We can do this, yes we can!

Verkkosivuille on nyt lisätty oma sivunsa VeriRyhmälle. Sivuilla voit muun muassa tutustua lisää toimintaan ja lukea ohjeet verenluovutukseen.

Tulossa on myös yhteinen luovutuskerta tiistaina 10.11. klo 16-18. Lue lisää tapahtumasivulta.