Tulossa: Viestinnän työelämäilta kielten opiskelijoille

Kirjoitin jutun työelämään vaikuttamisesta InSaneen 1/2015. Tuolloin päähäni iskostui, että jos yliopisto ei huomaa jotain tai taivu johonkin, niin opiskelijathan voivat tehdä, mitä haluavat.

Samalla on selvää, että omalle työelämälleen voi olla haasteellista löytää suuntaa, mikäli ei aio valmistumisensa jälkeen työllistyä opettajaksi. Vaihtoehtoja olisi vaikka miten paljon, mutta eri vaihtoehdoista ei välttämättä löydä tietoa. Tai jos löytää, tämä tieto ei välttämättä vastaa kysymyksiin oman opiskelualan (eli kielten) yhdistämisestä kyseiseen alaan.

Näiden pohdintojen pohjalta Sane on tarttunut toimeen ja haluaa antaa aineksia alan valintaan sekä työelämäosaamiseen kartuttamiseen: Viesti ry on ystävällisesti luvannut tulla vieraaksemme esittelemään viestintäalan mahdollisuuksia kielten opiskelijoiden näkökulmasta 4.11. klo 17.00-19.00 (Ag Alfa). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kielten opiskelijoille, kun samassa veneessähän tässä näiden haasteiden osalta ollaan.

Vaihtoehtoja työllistymisnäkymille on tietysti monia lisää, mutta reunasta on lähdettävä liikkeelle, vai mitä?

Tule tilaisuuteen ja/tai ehdota Sanelle muita työelämävalmiuksia parantavia tapahtumia!

Terkuin
Anu, Sane ry:n tiedottaja

[su_note note_color=”#ffffff” text_color=”#000000″ radius=”2″ class=”sininen”]

Lue lisää tapahtumasta
Facebook-tapahtuma
Sanen tapahtumakalenteri

[/su_note]