Yrityksille

Sane on aktiivinen ja koko ajan kehittyvä järjestö, joka etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Tekemällä yhteistyötä kanssamme, olet näkyvä toimija noin sadalle tulevalle suomen kielen asiantuntijalle ja opettajalle.

 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli haluat

  • luoda positiivista sekä opiskelijaystävällistä mielikuvaa yrityksestänne
  • markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi
  • kielenhuoltoon liittyvää apua
  • kasvattaa yrityksenne tunnettuutta
  • parantaa työnantajakuvaasi ja tutustua potentialisiin työntekijöihin
  • lisätä kontakteja tulevaisuuden osaajiin, yhteistyökumppaneihin, asiakkaisiin ja vaikuttajiin.

Tällä sivulla esitellyt yhteistyömuodot ovat esimerkkejä ja siten neuvoteltavissa. Voimme esimerkiksi yhdessä kehittää kokonaan uuden, juuri teille sopivan yhteistyömuodon.

1. Mainosyhteistyö

Mainosyhteistyöllä saavutat enemmän näkyvyyttä niin Sanen sisällä kuin yleisestikin.

InSane

InSane

Mainosyhteistyö

InSane sisältää juttuja yliopistoelämästä ja sen reunoilta. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa: kevään lehti ilmestyy painettuna ja verkossa, syksyn lehti pelkästään verkkojulkaisuna. Kevään lehti myös lähetetään kesän aikana uusille opiskelijoillemme. Lehteen myydään takakansimainoksia, koko sisäsivun mainoksia, puolen sivun mainoksia ja 1/4 sivun kokoisia mainoksia. Myös pienemmät mainokset sekä yrityshaastattelut ovat mahdollisia vaihtoehtoja.

Haalarit

Haalarit

Mainosyhteistyö

Haalareihimme painetaan yhteistyökumppaneiden painatuksia korvausta vastaan. Painatuksen paikka ja koko on neuvoteltavissa. Sanelaiset käyttävät ahkerasti haalareitaan ja useimpina vuosina jokainen fuksimme tilaa haalarit!

Verkkosivut

Verkkosivut

Mainosyhteistyö

Verkkosivumme ovat tärkeä viestintäkanava niin jäsenillemme kuin uusille potentiaalisille opiskelijoillekin. Myymme mainostilaa verkkosivujen alapalkkiin, joka näkyy verkkosivujen kaikilla sivuilla. Verkkosivujen mainos linkitetään haluamallenne verkkosivulle, josta jäsenemme voivat kätevästi hakea lisätietoa saman tien.

2. Tilayhteistyö

Tilayhteistyöllä saat sanelaiset koko joukolla asiakkaiksi! Tämä on hyvä yhteistyön muoto esimerkiksi anniskeluravintoloille.

Tilayhteistyössä sitoudumme järjestämään sopimuksen mukaan lukuvuoden aikana tietyn määrän jäsenistöllemme suunnattuja tapahtumia yrityksenne tiloissa. Vastineeksi tapahtumien järjestämisestä sovimme järjestelyn, kuten jäsenillemme alennuksia listan hinnoista, yrityksen sitoumuksen mainoksiin ja niin edelleen.

3. Yritystutustuminen

Tulemme mieluusti yritysvierailulle ja tutustumaan erilaisiin toimialoihin.

Yritystutustumisten ideana on, että sanelaiset pääsevät näkemään erilaisia toimialoja, kun taas yritys saa mahdollisuuden tutustuttaa opiskelijat toimintaansa. Muutaman tunnin vierailulla voit kasvattaa yrityksenne tunnettuutta ja tavata useita mahdollisia tulevaisuuden työntekijöitä.

Ekskursio

Ekskursio

Yritystutustuminen

Opiskelijaryhmä tulee yritysvierailulle. Yritys saa mahdollisuuden esimerkiksi kertoa toiminnastaan tai antaa opiskelijoille vinkkejä työelämään.

Muu yhteistyön muoto?

Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyöideoille! Voimme esimerkiksi kehittää kanssanne jonkin kokonaan uuden yhteistyömuodon tai neuvotella olemassa olevien yhteistyömuotojemme yhdistelmistä.

 

Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, ota yhteyttä yritysyhteistyövastaaviimme yritysyhteistyo(a)sanery.org tai työelämävastaaviimme tyoelama@sanery.org.