Yrityksille

Sane on aktiivinen ja koko ajan kehittyvä järjestö, joka etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Kauttamme yhteistyökumppanimme voi suunnata viestintäänsä noin sadalle tulevalle suomen kielen asiantuntijalle ja opettajalle.

Meidät kannattaa pitää mielessä, koska suomen kielen asiantuntemus on eduksi kaikkialla, missä käytetään suomen kieltä. Kukaan ei tunne suomen kielen mahdollisuuksia yhtä hyvin kuin me!

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli haluat

  • luoda positiivista sekä opiskelijaystävällistä mielikuvaa yrityksestänne
  • markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi
  • kielenhuoltoon liittyvää apua
  • kasvattaa yrityksenne tunnettuutta
  • parantaa työnantajakuvaasi ja tutustua potentialisiin työntekijöihin
  • lisätä kontakteja tulevaisuuden osaajiin, yhteistyökumppaneihin, asiakkaisiin ja vaikuttajiin.

Tällä sivulla esitellyt yhteistyömuodot ovat esimerkkejä ja siten neuvoteltavissa. Voimme esimerkiksi yhdessä kehittää kokonaan uuden, juuri teille sopivan yhteistyömuodon.

1. Mainosyhteistyö

Mainosyhteistyöllä saavutat enemmän näkyvyyttä niin Sanen sisällä kuin yleisestikin.

InSane

InSane

Mainosyhteistyö

InSane sisältää juttuja yliopistoelämästä ja sen reunoilta. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa: kevään lehti ilmestyy painettuna ja verkossa, syksyn lehti pelkästään verkkojulkaisuna. Kevään lehti myös lähetetään kesän aikana uusille opiskelijoillemme.

Lehteen myydään takakansimainoksia, koko sisäsivun mainoksia, puolen sivun mainoksia ja 1/4 sivun kokoisia mainoksia. Myös pienemmät mainokset sekä yrityshaastattelut ovat neuvoteltavissa.

Haalarit

Haalarit

Mainosyhteistyö

Haalareihimme painetaan yhteistyökumppaneiden painatuksia korvausta vastaan. Painatuksen paikka on neuvoteltavissa. Sanelaiset käyttävät ahkerasti haalareitaan ja useimpina vuosina jokainen fuksimme tilaa haalarit.

Verkkosivut

Verkkosivut

Mainosyhteistyö

Verkkosivumme ovat järjestöllemme tärkeä ja vireä tiedotuskanava. Myymme mainostilaa verkkosivujen sivupalkkiin, joka näkyy verkkosivujen kaikilla alasivuilla. Verkkosivujen mainos on mahdollista linkittää omille verkkosivuillesi, josta jäsenemme voi kätevästi hakea lisätietoa saman tien.

2. Tilayhteistyö

Tilayhteistyöllä saat sanelaiset koko joukolla asiakkaiksi! Hyvä yhteistyön muoto esimerkiksi anniskeluravintoloille.

Tilayhteistyössä sitoudumme järjestämään sopimuksen mukaan lukuvuoden aikana tietyn määrän jäsenistöllemme suunnattuja tapahtumia yrityksenne tiloissa. Vastineeksi tapahtumien järjestämisestä sovimme molempia osapuolia tyydyttävän järjestelyn, kuten jäsenillemme alennuksia listan hinnoista, yrityksen sitoumuksen mainoksiin tai niin edelleen.

3. Yritystutustuminen

Sanelaiset tulevat mielellään yritysvierailulle ja tutustumaan erilaisiin toimialoihin.

Yritystutustumisten ideana on, että sanelaiset pääsevät näkemään erilaisia toimialoja, kun taas yritys saa mahdollisuuden tutustuttaa opiskelijat toimintaansa. Pienellä vaivalla voit esimerkiksi kasvattaa yrityksenne tunnettuutta ja tavata useita mahdollisia tulevaisuuden työntekijöitä.

Ekskursio

Ekskursio

Ekskursio

Yritystutustuminen

Opiskelijaryhmä tulee yritysvierailulle. Yritys saa mahdollisuuden esimerkiksi kertoa toiminnastaan tai antaa opiskelijoille vinkkejä työelämään.

Varjostus

Varjostus

Yritystutustuminen

1-5 sanelaista tutustuu yrityksen työntekijän päivään kulkemalla hänen mukanaan esimerkiksi yhden työpäivän ajan.

Muu yhteistyön muoto?

Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyöideoille! Voimme esimerkiksi kehittää kanssanne jonkin kokonaan uuden yhteistyömuodon tai neuvotella olemassa olevien yhteistyömuotojemme yhdistelmistä.

Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, ota yhteyttä yritysyhteistyövastaaviimme yritysyhteistyo(a)sanery.org tai työelämävastaaviimme tyoelama@sanery.org.

Yhteistyökumppaneitamme

Esimerkkejä tekemistämme yhteistöistä