Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sanen ja Tosineen askartelu- ja hengailuilta

27.11.2018@17:00 - 20:00

Pikkujoulukausi tuo taas mukanaan orastavaa jouluhössötyksen kaipuuta ja pimenevät illat (lue: päivät) vaativat kipeästi piristystä. Ei kuitenkaan hätää, Sanen ja Tosineen sopoilla on tarjota kaikille teille ratkaisu kumpaankin edellämainittuun ongelmaan!

Ensi viikon tiistaina Historican salissa H306 järjestetäänkin Sanen ja Tosineen yhteinen illanvietto, jonka ohjelmaan kuuluu joulukorttien askartelua, lautapelejä ja vapaata hengailua.

Askartelupaja järjestetään niin sanotulla ”nyyttäritaktiikalla”, eli jokainen askarteluun osallistuja tuo mukanaan jonkin tarvikkeen. Jos siis tahdot osallistua joulukorttien askarteluun, tuo mukanasi esimerkiksi korttipohjia, tarroja, tusseja tai kimalleliimaa – mitä ikinä korttien askertelussa voikaan hyödyntää! Järjestöt huolehtivat pajaan muutamia korttipohjia sekä saksia ja liimaa. Niitä ei kuitenkaan välttämättä riitä kaikille, joten omien tuominen mahdollisuuksien mukaan on suotavaa!

Jos tapahtumasta herää kysymyksiä, niitä voi esittää Kiialle (puheenjohtaja@sanery.org) tai kenelle tahansa Sanen tai Tosineen sopovastaavalle. Tervetuloa!

MITÄ? Sanen ja Tosineen askartelu- ja hengailuilta
MISSÄ? Historica-rakennuksen salissa 306
MILLOIN? Tiistaina 27.11.18 klo 17-20
MIKSI? Koska joulukortit on ihania ja niiden yhdessä näpertäminen vielä parempaa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.11.2018
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtuma tagia: