Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mökkiseminaari

15.9.2018 - 16.9.2018

Paras tapa potkaista syyslukukausi käyntiin on osallistua legendaariseen mökkseminaariin eli möseen. Möse järjestetään 15.-16.9. Hangasjärven retkikämpällä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Mikä se möse sitten oikein on? Mösessä nukutaan mökissä, saunotaan, uidaan, kuunnellaan musiikkia, pelataan korttia ja pihapelejä, syödään hyvin sekä tutustutaan uusiin ja vanhoihin sanelaisiin. Luvassa on siis rentoa yhdessäoloa ja puuhastelua. Isäntä ottaa vastaan toiveita esimerkiksi pihapelien suhteen.

Retkikämpälle mahtuu 24 yöpyjää ja toivotamme myös alumnit tervetulleiksi. Kulkeminen Hangasjärvelle tapahtuu kimppakyydein ja olisi toivottavaa, että autolliset ilmoittaisivat, mikäli autossa on paikkoja muille sanelaisille. Matkaa Hangasjärvelle on Seminaarinmäeltä noin 26 kilometriä.

Sane kustantaa mösestä huomattavan osan, jonka jälkeen osallistujille jää maksettavaa jokunen lantti osallistujamäärästä riippuen (n. 4-9 euroa per nenä). Jokainen tuo omat eväänsä ja grillattavansa, mutta halukkaat voivat pientä maksua vastaan osallistua myös yhteisruokailuun, jonka Sanen Isäntä järjestää.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen maija.j.lehtonen (at) student.jyu.fi. Samaiseen sähköpostiosoitteeseen voit lähettää myös peruutukset ja kysymyksiä tapahtumaan liittyen. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 4.9. klo 12 ja päättyy keskiviikkona 12.9. klo 20. Tämän jälkeen ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, mutta peruutustapauksissa paikkaa voi tarjota sitä ilman jääneille. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu ajoissa! Ilmoittautumisinfoa tulee tämän eventin sivulle sekä sähköpostilistalle lähiaikoina.

Mukaan tarvitset vain pyyhkeen, makuupussin, hammasharjan, evästä, virvokkeita ja intoa yöpyä metsän keskellä muiden sanelaisten kanssa.

Kertauksena
MITÄ? Sanen Mökkiseminaari 2018
MISSÄ? Hangasjärven retkikämpällä
MILLOIN? La-su 15.-16.9. (alkamis- ja loppumisajat tarkentuvat)
MIKSI? Koska möse on vaan ihan huisin hyvä tapahtuma, joka sinun täytyy kokea opiskeluaikanasi!

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!!!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
15.9.2018
Loppuu:
16.9.2018
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/740391206311362/