Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

InSanen starttipalaveri

6 helmikuun@16:00 - 19:00

Koetko liikkuvasi kuin haamu talven pimeydessä ja ahdistaako jatkuva kylmyys? Stressaako sinua suomen kielen kiemurat tai Norssin opettajien hiillostus? Nyt on aika selättää tämä kaikki kevään InSanen myötä, jonka teemaksi uudet ja innokkaat päätoimittajat ovat valinneet energisyyden.

Mitä energisyydellä edes tarkoitetaan ja millä tavalla se liittyy omaan arkeemme? Haluatko päästä jakamaan vinkkisi energiatasojen nostatukseen? Kiinnostaako sinua tietää sanelaisten parhaat tsemppivinkit arjen selätykseen? Etsimme kirjoittajia kaikilta vuosikursseilta, jotta lehteen saataisiin hieman parempaa sisältöä kuin vain yli-innokkaiden päätoimittajien tsemppiaforismeja. Inspiraatiota voi käydä etsimässä lukemalla InSanen edellisiä julkaisuja Sanen verkkosivuilta.

Mikäli voisit hyötyä tällaisesta energiasta ja tulla tekemään yhteistyötä kanssamme, saavu yliopiston kirjastolle 6.2. klo 16. Tavataan kolmoskerroksen ryhmätyötilassa (tila varmistuu myöhemmin) ja laitetaan lehti yhdessä aluille. Tila on varattu klo 19 asti, joten voit saapua myös klo 16 jälkeen. Mikäli et pääse paikalle mutta olet kiinnostunut, laita sähköpostia (insane(at)sanery.org) allekirjoittaneille.

Päätoimittajakaksikko on innokas kuulemaan juuri Sinun juttuideoitasi lehteä varten! Eikä kirjoittaminen ole ainut tapa osallistua; muun muassa kuvitusta, valokuvia ja taittoapua otetaan avosylin vastaan!

Terkuin
InSanen uudet ja innostuneet päätoimittajat
Marke & Ansku

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6 helmikuun
Aika:
16:00 - 19:00
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1511408618935781/

Tapahtumapaikka

Jyväskylän yliopiston kirjasto
Seminaarinkatu 15
Jyväskylä, Suomi
+ Google Map