Tutorit 2019

Tutor [tu:tor] : uutta opiskelijaa tämän opinnoissa ohjaava vanhempi opiskelija.”
– Gummeruksen Uusi suomen kielen sanakirja.

Tutorointi on monelle uudelle opiskelijalle yksi tärkeimmistä turvaverkoista opiskelijaelämän alussa. Tutorit ovat uusia opiskelijoita varten, ja heidän tavoitteenaan on pehmittää uusien opiskelijoiden laskua yliopistomaailmaan. Tutorit tutustuttavat uudet opiskelijat yliopistoon ja sen käytäntöihin sekä auttavat heitä löytämään paikkansa myös yliopiston ulkopuolelta.

Suomen kielellä on kolme omaa tutoria, joiden puoleen voit kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa. Yksi tutoreista on monialaisten kieliasiantuntijoiden tutor ja kaksi muuta äidinkielen ja kirjallisuuden opettajien tutoreita. He osaavat todennäköisesti vastata mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, ja jos eivät, osaavat ohjata sinut tietävän tahon luokse. Tutorit ovat käyneet läpi saman elämänvaiheen – ja siihen kuuluivat samat muutokset kuin sinä, uusi opiskelija, tulet käymään. Tutorien vertaistuki ja tietämys kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää.

Alta löydät tulevien tutoreidesi lyhyet esittelyt sekä heidän yhteystietonsa. Ota rohkeasti yhteyttä heihin missä tahansa asiassa!

Tuomo Niiranen 

tuomo.joh.niiranen(a)student.jyu.fi

Tuomon esittely ilmestyy tähän pian!

Henna Uotila

henna-riitta.m.uotila(a)student.jyu.fi

Hennan esittely tulee tähän pian!

Heta Aho

heta.i.aho(a)student.jyu.fi

Hetan esittely tulee tähän pian!